TEKİRDAĞ SPOR’DA 3. TRANSFER…

Bölgesel Amatör Lig 11. Gruptaki diğer takımların, özellikle de İstanbul takımlarının peşinde koştuğu 1990 doğumlu Fatih Çakır Tekirdağ Spor’da.
Tekirdağ Spor’un 20 gündür hummalı bir çalışma ile renklerine bağladığı Fatih Çakır, peşinde olan 11.gruptaki Edirne Spor, Arnavutköy Spor ve Ortaköy Spor’un astronomik tekliflerine rağmen Tekirdağ Spor’a söz vermiş olmasından caymayıp önemli bir dik duruş sergiledi.
Bizler de bu ismi biliyorduk ancak malum transfer dönemlerinde ismin önceden açıklanması olumsuz sonuçlar yaratabiliyor. Kaldı ki Tekirdağ Spor Kulübü başkanı Mülahim Kuru ve transfer komitesindeki 2.başkan Özkan Sobacıoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski, Genel Sekreter Ve Başkan Yardımcısı Şahin Umur yaklaşık 20 gündür sürdürdükleri bu operasyonu tamamladılar.
Forvete dönük orta saha oynayan Fatih Çakır 30 Nisan 1990 doğumlu. Futbola 2001 yılında Mudanya Spor’da başlayan Fatih Çakır 2007 yılında Karacabey Belediye Spor’a transfer oldu. Bir sonraki yıl 2008 yılında Yeşil Bursa’ya transfer oldu. 2010 yılında Yeşil Bursa’da profesyonelliğe adım attı. 2014 yılında Denizli Spor’a gitti. 2015 ve 2016 yıllarında geçici transfer olarak Aydın 1923 ve Düzce Spor’da oynadı. 2017 yılında Buca’da forma giydi. Ve sonrasında tekrar Yeşil Bursa’ya döndü. 2018 yılında Turgutlu Spor Forması giyen Fatih Çakır Bursa Zafer Spor’da amatöre dönüş yaptı ve sonrasında da Tekirdağ Spor’a geldi.
Trakyaspor.org ailesi olarak Tekirdağ Spor camiasına ve Fatih Çakır’a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.